Skip Navigation Links

Werkwijze


Inventarisatie

We maken eerst een inventarisatie van uw ideeën en wensen, zowel of op funktioneel als design gebied, rekening houdend met uw doelgroep en/of klantenkring. Dit doen we bij voorkeur in een persoonlijk gesprek: we komen graag (vrijblijvend!) bij u langs.

Layout en functionaliteit

De layout, (extra) formulieren, toepassingen en andere wensen die u wellicht hebt worden in overleg met u besproken. Geen nare verrassingen achteraf, u geeft aan wat u op uw website wilt, en wij implementeren het voor u. We denken uiteraard met u mee en als u dat wenst dienen we u van advies op het gebied van bijv. overzichtelijkheid en usability. Het laatste woord is echter altijd aan u.


Design

U krijgt géén voorgekauwde templates waar u uit moet kiezen. Met onze software kunnen we in relatief korte tijd uw designwensen ten uitvoer brengen, aan de hand van uw voorkeur voor de layout, kleurschema, huisstijl, uw bedrijfslogo, andere stijlvoorkeuren etc. Uiteraard kunnen we ook een huisstijl voor u ontwerpen.


Mobiel

Uw website krijgt een zogenaamd responsive design. Dit houdt in dat de layout van uw site automatisch wordt aangepast voor de kleinere beeldschermformaten van tablets en mobiele telefoons.


Realisatie

Als u het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan we aan de slag met de technische realisatie. Hoe lang dat duurt hangt uiteraart af uw (extra) wensen en we geven u daar een inschatting van. Als uw website klaar is volgt er nog een laatste correctieronde waarbij u de puntjes op de i kunt zetten.


Hosting

De hosting wordt verzorgd op de servers van Ceejay's Web dus zowel het ontwerp, de bouw en de hosting plus onderhoud van uw website zijn in-house. Voor al uw website zaken één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

ZoekenVraag of opmerking?

Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
Reageren

an image

Deel/Share