Skip Navigation Links

Zoekmachine optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) is belangrijk voor uw positie in de zoekresultaten van zoekmachines, wat weer essentieel is om bezoekers naar uw site te lokken. Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen om uw website hoger in de zoekresulaten te krijgen.

Uw positie wordt vooral bepaald door de inhoud en de structuur van en de links naar uw website. Links op externe websites naar uw site genereren is onderdeel van SEO (Back-linking). De structuur en opbouw van uw website wordt geoptimaliseerd voor analyse door de zoekmachines. We maken daartoe o.a. gebruik van zoekmachine-vriendelijke URL's. Verder zorgen we voor relevante meta tags met trefwoorden die de inhoud van uw websitepagina's accuraat weerspiegelen.

Wij kunnen niet voor de volle 100% garanderen dat u altijd hoog in de zoekmachines te vinden bent. We doen echter wel onze uiterste best om de juiste voorwaarden te scheppen.

 Zoekmachine marketing

Eén van de meest doeltreffende manieren voor een beginnende website om traffic te genereren is via zoekmachinemarketing (Search Engine Advertising of SEA). U adverteert dan "in" de zoekresultaten.
Eén van de meest gebruikte mogelijkheden voor SEA is PPC (pay-per-click). Uw advertentie wordt temidden van de zoekresultaten geplaatst als er gezocht wordt op één van uw zogenaamde "keywords". U betaalt enkel als iemand ook daadwerkelijk op de link in uw advertentie klikt, en vervolgens direct uw site bezoekt.

Wij kunnen voor u een dergelijke reclamecampagne opzetten en beheren.

Om een analyse te maken van de doeltreffendheid van uw Adwords of andere reclame campagnes koppelen we Google Analytics aan uw website. Met Google Analytics krijgt u een veelheid van instrumenten om het verkeer naar uw website en uw bezoekers te analyseren. Wij kunnen deze analyse voor u maken en geregeld de vinger aan de pols houden. We kunnen u ook desgewenst laten zien hoe het werkt.

ZoekenVraag of opmerking?

Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
Reageren

an image

Deel/Share