Skip Navigation Links

Voorbeelden uit onze portfolio


Webapplicaties
MemoriamQR
Met een MemoriamQR-boek met eigen webadres kunt u een overleden dierbare herdenken. U beheert het boek met foto's, teksten, een condoleanceregister en meer. Met de meegeleverde QRCode-code op bijvoorbeeld het graf of in een rouwadvertentie geeft u belangstellenden toegang tot het boek.
Ons CMS is toegepast en uitgebreid met op gebruikersprofielen gebaseerde pagina's. De inhoud van de pagina's (foto's en teksten) kan door de gebruiker zelf makkelijk worden gewijzigd en opgeslagen.
Bomen Knowledgebase
U loopt in het bos en ziet een mooie boom. Hmm was dat nou een Douglasspar of niet? Surf naar Hoe heet deze boom? Met behulp van attributen van de boom (welke vorm van het blad, welke kleur van de bast etc.) en de waarden die u aangeeft komt u vanzelf bij de oplossing. U hoeft niets te typen of op te zoeken, enkel te klikken en meerdere antwoorden per categorie zijn geen probleem. De achterliggende techniek is natuurlijk ook op andere gebieden toepasbaar.

Deze website heeft een eigen mobiele versie. Er is ook een android-app beschikbaar in Google Play.

MKB
het Schilderij
Een opgefriste website voor Eetcafé het Schilderij in Dieren. Het gebruikte CMS is WordPress, met een eigen design gebaseerd op de huisstijl van het Schilderij. Kijk bij: Het Schilderij .

ZoekenVraag of opmerking?

Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
Reageren

an image

Deel/Share