Skip Navigation Links

Uw aanwezigheid op social media.


Een zeer belangrijke discipline om uw aanwezigheid en vindbaarheid op het internet te versterken, is het gebruik van social media. Social media is de verzamelnaam voor online platformen waarop particulieren en bedrijven zichzelf kunnen presenteren. Dit gebeurt door het plaatsen van content, nieuws, foto's etc. in berichten. Social media kenmerken zich door een hoge mate van interactie. Gebruikers kunnen op berichten reageren of deze doorsturen.

Wanneer social media goed worden ingezet, ontstaat er dus een veelheid van links naar uw site waaraan gebruikers bijdragen.

Het gebruik van social media is een uiterst doeltreffende manier om uw website onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten/bezoekers en direct met hen te communiceren.

Social media op uw website


We kunnen op verschillende manieren social media aan uw website koppelen.

Delen/Share

Bezoekers kunnen per pagina of artikel direct zelf delen op hun eigen social media accounts.

Volgen/Follow

Uw eigen (bedrijfs)pagina's op bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn vormen een uitstekende manier om met uw klanten te communiceren en om nieuwe bezoekers naar uw website te trekken.
De ervaring leert dat dit de bezoekersaantallen van uw website kan verhogen.

Directe weergave

Andere mogelijkheden zijn Tweet of Facebook Like boxen, die rechtstreeks gekoppeld zijn aan uw accounts. Uw bezoekers zien uw laatste nieuwtjes voorbijkomen rechtstreeks op uw website zonder naar de betreffende Facebook, Twitter of Instagram pagina te moeten gaan.

Tweets van Mark Rutte

Facebook van Ajax


Reageren

Uw gebruiker kan via Facebook reageren op nieuwsitems of de site zelf (zie onder voor een voorbeeld). Deze functionaliteit kan ook worden gerealiseerd zonder gebruik te maken van Facebook in ons CMS.

  


Inloggen/Registreren

Tenslotte biedt ons CMS uw gebruiker de mogelijkheid om in te loggen/ te registreren met zijn Facebook, Twitter of Google+ account. Daarmee kunnen we gebruikersprofielen genereren op een voor de gebruiker eenvoudige, snelle en transparante manier. Afhankelijk van de vereisten van uw website kunnen gebruikers dan aankopen doen, artikelen plaatsen etc.

ZoekenVraag of opmerking?

Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
Reageren

an image

Deel/Share