Skip Navigation LinksHome > Portfolio

Voorbeelden uit onze portfolio


Webapplicaties
MemoriamQR
Met een MemoriamQR-boek met eigen webadres kunt u een overleden dierbare herdenken. U beheert het boek met foto's, teksten, een condoleanceregister en meer. Met de meegeleverde QRCode-code op bijvoorbeeld het graf of in een rouwadvertentie geeft u belangstellenden toegang tot het boek.
Ons CMS is toegepast en uitgebreid met op gebruikersprofielen gebaseerde pagina's. De inhoud van de pagina's (foto's en teksten) kan door de gebruiker zelf makkelijk worden gewijzigd en opgeslagen.
Ook een zelfontwikkelde webshop-functionaliteit is aanwezig.

Bomen Knowledgebase
U loopt in het bos en ziet een mooie boom. Hmm was dat nou een Douglasspar of niet? Surf naar Hoe heet deze boom? Met behulp van attributen van de boom (welke vorm van het blad, welke kleur van de bast etc.) en de waarden die u aangeeft komt u vanzelf bij de oplossing. U hoeft niets te typen of op te zoeken, enkel te klikken en meerdere antwoorden per categorie zijn geen probleem. De achterliggende techniek is natuurlijk ook op andere gebieden toepasbaar.

Deze website heeft een eigen mobiele versie. Er is ook een android-app beschikbaar in Google Play.

MKB
het Schilderij
Een opgefriste website voor Eetcafé het Schilderij in Dieren. Het gebruikte CMS is WordPress, met een eigen design gebaseerd op de huisstijl van het Schilderij. Kijk bij: Het Schilderij .
Harrie van der Weide Auto's
Wilt u een web-presence voor uw autobedrijf? Uw occasions dan wel nieuwe auto's kunt u met 1 druk op de knop invoeren in het systeem. U kunt foto's van uw occasions uploaden naar de webserver middels een eigen formulier. Aan de hand van het kenteken worden automatisch de technische specificaties toegevoegd zodat u weinig tijd kwijt bent om uw occasions te etaleren. Foto's en teksten kunt u zelf toevoegen aan de pagina's middels ons CMS. Kijk eens bij Harrie van der Weide Auto's .


ZoekenVraag of opmerking?

Hebt u een vraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
Reageren

an image

Deel/Share